söndag 2 mars 2014

Bildstafett - Kommunikation

Välkomna till bildstafettsbloggen för kursen Digitala medier och lärande vid Malmö högskola. Reglerna är enkla. Skapa ett inlägg som består av en egenproducerad bild och max tre ord. Bilden ska associera till föregående bild och till begreppet kommunikation. Man får inte lägga två bilder i rad.

5 kommentarer:

 1. Jag förstår inte hur man lyckas logga in med dmlkursvt14@gmail.com och sen göra inlägg här.... Kommentar går, hoppas jag.... Men blir det inte konstigt!?, denna kommentar blir med signaturen Björn Lundgren (eftersom jag loggat in med dmlkursvt14@gmail.com). Ska det vara så?
  / Kent Lundgren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar också/ Gunilla Mattsson

   Radera
 2. Tänkte göra ett inlägg lite snabbt och enkelt, men jag lycka bara få till en kommentar: Så här ser det ut när man loggar in med dmlkursvt14@gmail.com : https://dl.dropboxusercontent.com/u/40428550/kent/studier/digitalamedier/uppgifter/Uppg3/blogg_till_bildstafett_140302.jpg

  SvaraRadera
 3. Jag har länge undrat hur flera kan vara med och skriva i en blogg. Detta med att logga in med samma mailadress och lösen, borde i och för sig fungera (lyckade dock inte med detta, eftersom jag inte hittade hur man gör nya inlägg). Men vore det inte snyggare om alla vi som går dml-kursen blir "inbjudna" att skriva i bloggen (får någon form av administrationsbehörighet)? Då skulle inläggen bli signerade med våra egna namn.

  SvaraRadera
 4. Off-topic! I wordpress kan man bjuda in varandra som medförfattare till sina bloggar om man har ett konto på WP. Då blir inlägget man gör, signerat i sitt namn, på någon annans blogg. MvH Johan Möller

  SvaraRadera